Publicador de continguts


L'Ajuntament de Palma present a les I Jornades de Geo Tecnologia de les Illes Balears


4 d’abril de 2022

L'Ajuntament de Palma va estar present el passat divendres 25 de març a la I jornada de Geo tecnologia de les Illes Balears, organitzada pel Servei d'Informació Territorial de les Illes Balears (SITIBSA) i la Universitat de les Illes Balears (UIB). 

En aquestes jornades es van donar cita tots els professionals de diferents administracions públiques que treballen en diferents projectes relacionats amb les tecnologies de geo informació. 

En aquesta ocasió l'Ajuntament de Palma va estar present amb representants de diferents àrees municipals i de la Comissió tècnica municipal GIS/IDE on van exposar els seus treballs i avenços en aquesta matèria. Concretament, van participar des d'Urbanisme Toni Piña amb el nou Visor del PGOU, Infraestructures amb la seva aplicació de geo informació d'obres públiques, EMAYA amb el seu nou projecte de migració cap al nou GIS. Des d'IMI el departament de cartografia exposant el seu nou Pla d'acció i finalment el departament d'e-admin i Smart City amb la coordinació del projecte municipal del primer geo portal i la Infraestructura d'informació espacial: IDE Palma. 

Tota la informació i detalls al següent link: https://sites.google.com/view/tig2022-illesbalears/inicio

El projecte de la implantació infraestructura IDE i geoportal municipal, cofinançat pels Fons Europeus de Desenvolupament Regional FEDER, en el marc del Programa Operatiu de Creixement Sostenible 2014-2020, desenvolupat dins de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat Plànol Litoral de Ponent de Palma (EDUSI-PLP).


 

Data darrera modificació: 25 d’octubre de 2023